Termékek

Tündérvíz - Tündérvíz ph 9,1 harmatvíz, tündérvíz lúgos, oxigénes, lúgox 40


Tündérvíz ph 9,1 harmatvíz, tündérvíz lúgos, oxigénes, lúgox 40

Magyaroszágon egyedülálló termék, melyet a gyártó természetes mély forrásvízből állit elő Pi harmatvízzé. Alapanyaga nem csapvíz, hanem a mély forráskútból kinyert víz, alacsony ásványi anyag tartalommal. Ezért fogyasztása kevésbé terheli a szervezetet, a Pi technológia miatt tisztítja, regenerálja a sejteket. Az íze finom, lágy.

Pi víz olyan technológia, mely megközelítően olyan minőségű vizet állít elő, mely hasonló a szervezetünkben megtalálható  tiszta víz  folyadékra. Az elfogyasztott Pi víz hatása, hogy nem terheli a szervezetet a bekerülő folyadék tisztításával, igy szinte azonnal beépülhet a szervezetünk mükdési folyamataiba.

                                                            Pi harmatvíz ph 9,1 = sejtek tisztítása

Lugos tündérviz : a szervezetünk elsavasodásának jellemzője a fáradtság, a rossz közérzet. A Ph érték mutatja a sav - lúg arányt. A természetes víz ph értéke 7.

Amennyiben a ph érték kisebb 7, akkor savas

                     ph érték egyenlő 7, akkor semleges

                     ph érték nagyobb 7, akkor lúgos

A tündérvíz ph értéke 9,1, ezzel biztosítva a megfelelő sav-lúg egyensúlyt, hatása a szervezet elsavasodásának ellensúlyozása.

Oxigénes  tündérvíz : az anyagcsere folyamatok alapja a víz és az oxigén. Az oxigénnel dúsított víz 25 mg/l feletti oxigén tartalmú víz oldja a szellemi és fizikai fáradtságot, kedvezően befolyásolja a keringést. Vitalitás és közérzet javító, teljesítőképesség növelő.

A SZTÁR lugos-oxigénes = lugos Ph 9,1 + oxigén 40 egy palackban = lugox 40

Ajánlott : fáradtság ellen, idős korban, stresszes állapotban, sportoláskor, és mindenkinek akinek fontos az egészsége.

 

         

 

 


Copyright © 2021 - Cukibolt.hu - Készítette: Webtoborzó Bt. - ASZF